Grote brand opvangcentrum Het Lichtpunt Kollumerzwaag.

 

Rond kwart over 7 werden wij opgeroepen voor een grote brand bij opvangboerderij Het lichtpunt. Meteen werd opgeschaald naar een middel-brand. Ter plaatse bleek er brand in een bijgebouw naast de boerderij. De brandweer heeft nog geprobeerd om de boerderij te sparen dit is helaas niet gelukt. De brand was overgeslagen op de boerderij. Toen heeft de brandweer opgeschaald naar een grote brand en kwam ook de brandweer van Kollum en Burgum ter plaatse. Ook werd de hoogwerker van Leeuwarden opgeroepen. Bij de brand waren geen gewonden betrokken en voor de 8 bewoners wordt onderdak gezocht.

Eén gedachte over “Grote brand opvangcentrum Het Lichtpunt Kollumerzwaag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *