Geslaagde open dag skeelvereniging ‘IDS’

DE WESTEREENVrijdag 13 april werd er een open dag gehouden op de skeelerbaan in De Westereen.

Onder leiding van Rudmer Marinus werden zo’n 60,70 kinderen de skeelers ondergebonden. De club hoopt hiermee meer ruchtbaarheid aan de club te geven en meer kinderen enthousiast te maken. De hoofdactiviteit van “IDS” is het verzorgen van trainingen aan iedere leeftijdsgroep en ieder niveau. Plezier en gezelligheid vormen een belangrijk onderdeel. Die 2 elementen zorgen ervoor dat u steeds weer zin hebt om te komen trainen! Aldus de club. Het gaat goed met de skeelerbaan! een paar jaar geleden was de opkomt lang zo groot niet als bij deze open dag. Wilt u meer weten over skeelerclub ‘IDS’? Neem dan een kijkje op: http://www.skeelerverenigingids.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *