Gaslekkage Munewei de westereen

Rond 10 uur vanochtend werd de brandweer van De Westereen opgeroepen voor een melding gaslekkage aan de Munewei in De Westereen.

De gaslekkage was ontstaan door isolatiewerkzaamheden. De brandweer heeft metingen uitgevoerd en het lekkage overgedragen aan Stedin die het verder afgehandeld hebben.

Foto’s: Ate Atema

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”4″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *