Verkooptruc aan de deur

In de regio van Leeuwarden is de afgelopen maanden een verkooptruc toegepast. 

Hierbij werden mooie jassen aangeboden voor een zeer lage prijs. Nu schijnt dat deze verkoper ook in De Westereen, Driezum en Kollumerzwaag actief is. De verkoper gaf aan dat hij deze jassen had gewonnen. De verkooptruc werd vooral gebruikt bij mensen op middelbare leeftijd. 

De koper hoefde hierbij alleen nog maar administratiekosten te betalen (vaak rond de 60 euro). De vraag is natuurlijk waar deze jassen vandaan komen en hoe het zit met de prijs kwaliteitsverhouding. Ook zal er geen garantie op de jas zitten. 

Wordt bij u deze verkooptechniek toegepast? Bel dan direct met 112. Onthoud de kenmerken van de persoon en het voertuig en rijrichting.
Geen spoed? bel dan 0900-8844

[ngg src=”galleries” ids=”6″ display=”basic_thumbnail”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *