Forse schade bij ongeval Twijzelerheide

Twijzelerheide-Bij een ongeval op de Bjirkewei in Twijzelerheide zijn twee auto’s fors beschadigd.

Toegesnelde ambulances hebben de betrokkenen gecontroleerd, maar ondanks de pijnklachten hoefden ze niet mee naar het ziekenhuis. De oorzaak van het ongeval was een voorrangsfout bij een wegversmalling. Ook de brandweer van De Westereen was gealarmeerd voor het ongeval maar die inzet verviel omdat er geen personen bekneld zaten.

Één van de betrokkenen is door het politiepersoneel meegenomen naar het politiebureau. De politie heeft verder geassisteerd met de schadeformulieren en heeft het verkeer rondom het ongeval in goede banen geleid. Beide voertuigen zijn door bergingsbedrijf Boersma afgesleept. 

[ngg src=”galleries” ids=”19″ display=”basic_thumbnail”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *