dag 2 vakantie bijbel club

De Westereen- De tweede dag van de vakantie bijbel club was een groot succes.

De kinderen begonnen de dag net als gisteren met zingen en gebed. Daarna werd er weer een toneelstukje gehouden, het vervolg van gisteren. Na het toneelstukje werd er vol fanatisme een jongens tegen de meiden spel gehouden.

Na het spel gingen de kinderen weer met hun groep naar hun eigen plekje, waar eerst een bijbelverhaal gehouden werd en daarna begonnen de activiteiten. Er werd dansles gegeven, geknutseld, gerapt, buiten gespeeld en nog veel meer. Ook waren er twee legervoertuigen aanwezig uit de tweede wereldoorlog die een speurtocht met de kinderen gingen doen. 

Na de afsluiting gingen de kinderen weer naar huis.

Morgen zal de vakantie bijbel club worden afgesloten met een super leuke slotavond, die zal plaatsvinden op het buitenterrein van het badhûs. De avond zal om 19.00 beginnen en er zal o.a gedanst en gezongen worden. De vraag van de organisatie is om zelf een stoel of kleedje mee te nemen om op te zitten. Neem vooral je vrienden,familie, buren en andere belangstellenden mee! Het belooft een spetterende avond te worden!

Een mooie foto gezien? klik hier om ze na te bestellen

[ngg src=”galleries” ids=”26″ display=”basic_thumbnail”] 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *