Laatste dag vakantie bijbel club

De Westereen- De derde en laatste dag van de vakantie bijbel club is woensdag 17 juni gehouden .

Als gebruikelijk werd er net als maandag en dinsdag weer begonnen met zang en gebed. Vervolgens werd de kinderen weer een bijbel-verhaal verteld. Na de vertelling gingen de kinderen naar buiten waar sport en spel op het programma stond.

De kleuters deden verschillende activiteiten op het buitenterrein en schoolplein van het badhûs. De oudere kinderen gingen naar de ijsbaan. Er was van alles te doen zoals slip en slide, springkussens, rodeo stier en ga zo maar door.

Voor de kleuters waren er broodjes knakworst en voor de oudere kinderen broodjes hamburger. Ook kregen alle kinderen een ijsje. 

Vanavond zal de vakantie bijbel club worden afgesloten met een super leuke slotavond, die zal plaatsvinden op het buitenterrein van het badhûs. De avond zal om 19.00 beginnen en er zal o.a gedanst en gezongen worden. De vraag van de organisatie is om zelf een stoel of kleedje mee te nemen om op te zitten. Neem vooral je vrienden,familie, buren en andere belangstellenden mee! Het belooft een spetterende avond te worden.

Een mooie foto gezien? klik hier om ze na te bestellen.

[ngg src=”galleries” ids=”27″ display=”basic_thumbnail”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *