68e editie van de wielerronde van de Westereen

De Westereen – Vandaag, 17 augustus, werd voor de 68e keer de wielerronde in de Westereen gereden door de renners. Toen de wielerronde van start ging was het nogal regenachtig maar gelukkig werd dat in de loop van de middag minder.

De dag werd afgevuurd, rond half 12, door de eerste 4 categorieën.

Kwart over 1 gingen de categorieën 5,6 en 7 van start.

Kwart voor 4 begonnen de vrouwen, junioren en de nieuweling meisjes. De nummer 1 van deze wedstrijd is geworden: Lieke Nooijen

De elite,beloften en amateurs begonnen de laatste wedstrijd van de dag om half 6. De winnaars van deze wedstrijd, waar iedereen naar uitkeek zijn geworden: op nummer 1 Johan Knol op 2 Martijn Dijkstra en als nummer drie is geëindigd Mark Prinsen

[ngg src=”galleries” ids=”32″ display=”basic_thumbnail”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *