Kom kennis maken met de wijkagent

De Westereen- De wijkagenten van politie Noordoost Fryslân gaan actief contact zoeken met de burger door met een preventietruck op pad te gaan.

De wijkagenten Lieuwe van Hijum en Marcel Koster gaan vanaf 3 oktober met een preventietruck de winkelcentra’s af. Drie Oktober vuren ze hun project af bij winkelcentrum de Koehandel in Feanwâlden waarna ze op tien oktober doorgaan naar De Westereen.

De laatste locatie van het project zal in het werkgebied van Marcel Koster zijn in het winkelcentrum van Damwâld. De wijkagent is het eerste aanspreekpunt in de wijk en het is daarom belangrijk om contact te zoeken met de bewoners. 

Dus wilt u kennismaken met uw wijkagent of hebt u vragen, schroom dan niet en ga het gesprek aan met uw wijkagent.

Foto: Stockfoto ter illustratie

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *