14e editie By Buuf gehouden in het badhûs

De Westereen- “Er is al zoveel kleding op deze planeet, waarom zouden we altijd maar nieuwe kleding kopen als er al zo veel ter beschikking is?” Onder dat motto is zaterdag de 14e editie van By buuf gehouden.

Tijdens By buuf was er een grote verscheidenheid aan spullen te koop; kleding,jassen kleding, jassen, schoenen, winteraccessoires, skikleding, babyspullen en –accessoires en ga maar zo door. Daarnaast werd er ook speelgoed verkocht.

Door het team van 65 vrijwilliger werd het badhûs omgebouwd tot een pop-up winkel. Ook zorgden de vrijwilligers er voor dat alles in goede banen werd geleid.

Gemiddeld groeien kinderen 1 maat per jaar, de kleding ziet er daarna meestal nog prima uit maar past al snel niet meer. Tweedehands kleding bespaart niet alleen een hoop geld maar het is ook beter voor het milieu. Aldus By Buuf.

De organisatie kan terugkijken op een geslaagde dag.

Wilt u foto’s nabestellen? Dat kan! klik hier voor meer info.

[ngg src=”galleries” ids=”41″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″ show_slideshow_link=”0″ order_by=”alttext”] 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *