REVUEPLOEG DE WESTEREEN SPEELT “SPUL YN ‘E SALOMON LEVY”

De Westereen- Revueploeg De Westereen brengt in het voorjaar van 2020 een nieuwe voorstelling op de planken, genaamd “Spul yn ‘e Salomon Levy”. Op vrijdag 13, zaterdag 14, vrijdag 20 en zaterdag 21 maart zal het stuk opgevoerd worden in “It Badhus” te De Westereen. Na het grote succes van “Stjerren en Streken” in 2018 kon een nieuwe voorstelling niet uitblijven. Scriptschrijfster Anja Swart is daarom opnieuw in de pen geklommen en heeft een nieuw stuk geschreven met als titel “Spul yn ‘e Salomon Levy”. 

 

De nieuwe woningen aan de Salomon Levystrjitte worden opgeleverd en de oud-bewoners nemen hun intrek in de nieuwe woningen. Daarnaast komen er ook nieuwe bewoners wonen, maar daar is niet iedereen blij mee. Hoort iedereen wel thuis in de Salomon Levystrjitte? Er wordt een groot feest georganiseerd, alleen zoveel mensen, zoveel wensen. Iedereen heeft andere ideeën waardoor er de nodige conflicten ontstaan. Uiteraard is ook deze voorstelling weer voorzien van een muzikale noot.

Kaarten voor deze voorstelling kosten € 7,50 per stuk en zijn alleen te koop via de website www.revueploeg.nl. De voorstelling begint elke avond om 20:00 uur, de deuren van It Badhûs gaan 30 minuten voor aanvang open. Meer informatie is ook te vinden via www.revueploeg.nl.

Sinds afgelopen jaar is Revueploeg De Westereen een officiële vereniging met inmiddels zo’n 30 leden. Er wordt wekelijks één of meerdere keren geoefend om een schitterende voorstelling te kunnen brengen. Daarnaast heeft de Revueploeg zich ook laten zien tijdens evenementen in het dorp, zoals bijvoorbeeld Koningsdag en het stratenfestival.

Foto: Revueploeg

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *